Kurban Bayramı yılda iki kez kutlanan dini bayramlardan bir tanesi. Bayram ikramiyeleri, dini bayramlardan hemen önce emeklilerin cebine giriyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda emeklilere bayram ikramiyeleri, bayramdan önce verilmişti. 2024 Kurban Bayramı öncesinde emekliler ne zaman ikramiyelerini alacaklarını merak ediyor. Peki Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak 2024?” İşte bu konuda araştırılan ayrıntılar…

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

Kurban Bayramı’na bir aydan az bir zaman kaldı. Kurban Bayramı’nın ilk günü 16 Haziran’a denk geliyor. Geçtiğimiz yıllarda idrak edilen Kurban Bayramlarında olduğu gibi bayramda da emekli ikramiyeleri bayrama girmeden hemen öncesinde ödemeler hesaplara aktarılacak.

2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

Bayram ikamiyelerine dair geçtiğimiz bayramdan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emekli iramiyelerinin 3.000 TL olarak ödeneceği duyuurlmuştu. Bu ilgilere göre emekli vatandaşlar toplamda iki bayram olmak üzere  6 bin TL ödeme aldı. 2024 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi miktarında bir değişikliliğin olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Bu konu hakkında yetkililerden bir açıklama gelmedi. 

Kaynak: istiklal.com.tr