Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Aile Destek Programı bitti mi, uzatıldı mı? soruları günün en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. En son bayram öncesi hesaplara geçen Aile Destek Yardım ödemelerinin temmuz ayında yatıp yatmayacağı yardımdan faydalanan kişiler tarafından öğrenilme isteniyor. Peki “2024 Aile destek ödemesi temmuz ayında yatacak mı? Aile destek ödemesi uzatıldı mı 2024?” İşte bu soruların yanıtları…

2024 AİLE DESTEK ÖDEMESİ TEMMUZ AYINDA YATACAK MI?

Aile Destek Yardımı son ödeme tarihi geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Buna göre 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olacağı ve bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilerek söz konu destek programına dair herhangi bir ödemenin yapılmayacağı belirtilmişti.

HAZİRAN AYI AİLE DESTEK PARASI HESAPLARA GEÇTİ!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Haziran ayı Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramının araya girmesinden dolayı önce çektiklerini belirtmişti. Bu bağlamda Aile Destek Haziran ayı ödemeleri 7 Haziran'dan itibaren hesaplara yatırılmıştı. 

Kaynak: istiklal.com.tr