Manchester United, yaz transfer döneminde kadrosunda büyük bir değişim yapmaya hazırlanıyor. İngiliz devinin 10 futbolcuyla yolları ayırarak bütçede 129 milyon sterlinlik bir rahatlama yaratmayı hedeflediği aktarıldı. Manchester United'ın vedalaşmayı planladığı isimlerin arasında Altay Bayındır'a da yer verildi.
MANU'DA 10 FUTBOLCU YOLCU
İngiliz basınında yer alan habere göre, Ruben Amorim'in ekibi, yaz transfer döneminde 10 futbolcusuyla yollarını ayırmak istiyor.
ALTAY BAYINDIR DA GİDECEKLER İSİMLER ARASINDA
İngiliz basınında yer alan haberde, Manchester United'ın veda edeceği isimler arasında Altay Bayındır'ın ismine de yer verildi. Manchester United'ın milli kaleci için bir alıcı arayacağı öne sürüldü.
SÖZLEŞMESİ 2027 YILINDA SONA ERECEK
Sporx'de yer alan habere göre, güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Altay Bayındır'ın Manchester United ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Jonny Evans, Tom Heaton, Christian Eriksen ve Victor Lindelof'un sezon sonunda sözleşmeleri biten isimler arasında.
MARCUS RASHFORD'DAN 40 MİLYON STERLİNLİK GELİR BEKLENTİSİ
Aston Villa ise sezon sonunda Manchester United'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Marcus Rashford'un 40 milyon sterlin karşısında bonservisini alabilir. Manchester United'ın ayrıca Real Betis'e kiralanan Antony'den de para kazanmayı hedeflediği belirtildi.