Galatasaray forması giyen Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, oyuncusunun Boca Juniors'ta oynamak istediğini söyledi.

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray’ın Urugaylı yıldızı Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur yıldız oyuncu için transfer açıklamasında bulundu.

"BOCA JUNİORS İLE DÜNYA KULÜPLER KUPASI'NDA OYNAMAYI ÇOK İSTİYOR"

NTV Spor'da yer alan habere göre Pablo Bentancur, "Torreira, Boca Juniors ile Dünya Kulüpler Kupası'nda oynamayı çok istiyor." ifadelerini kullandı.

T O R E R A5

SICAK MESAJLAR VERMİŞTİ

Lucas Torreira için daha önce de Boca Juniors iddiaları gündeme gelmiş ve 29 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Boca Juniors forması giymek istediğini söylemişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon 38 maçta sahaya çıkan Torreira, 1 gol attı ve 7 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösterilen Lucas Torreira'nın Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi