Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da AK Parti 8. Olağan Kongresi’nin gerçekleştirileceği salon önünde toplanan kalabalığa hitap etti.
Erdoğan, Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililere teşekkür ederek, kongre sürecinin kavgasız ve şaibesiz bir şekilde ilerlediğini vurguladı. Bizzat katıldığı 29 il kongresinde dava arkadaşlarıyla bir araya geldiğini belirten Erdoğan, nöbet değişiminin yaşandığı yerlerdeki partililere emekleri için şükranlarını sundu.
Yeni döneme "Bismillah" diyerek girdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı, AK Parti’nin her zaman milletin hayır duasını almak için çalışacağını söyledi. Ankara’daki coşkulu katılımın kendisini memnun ettiğini dile getiren Erdoğan, "Rabbime hamd ediyorum" dedi.
Kaynak: AA