Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Roma'da gösterdiği etkileyici performansla yeniden dikkatleri üzerine çeken Angelino, kariyerindeki en parlak dönemini yaşadığını belirtti. İspanyol oyuncu, Roma'da daha uygun bir pozisyonda oynadığını ve bu durumun performansını artırdığını ifade etti.
Angelino, "Şu anda daha iyi bir pozisyonda oynuyorum. Claudio Ranieri'nin bana olan güveni ve takım arkadaşlarımın desteği sayesinde kendimi daha güçlü hissediyorum. Roma'da mutluyum ve kariyerimin zirve dönemini geçiriyorum. Bu başarıyı devam ettirmek istiyorum," dedi.
Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 8 maçta 1 asist, Avrupa kupalarında ise 11 maçta 1 gol katkı sağlamıştı.
Kaynak: HABER MERKEZİ