Kapadokya'nın ulusal televizyon kanalı CT Haber TV, Nevşehir'i Nesine 3. Lig'de temsil eden Nevşehir Belediyespor'un resmi forma göğüs sponsoru oldu.
FİGEN TAŞKIN AÇIKLAMA YAPTI
Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu ile CT Haber TV arasında yapılan protokole göre Cesur ve Tarafsız Haber Televizyonu, Nevşehir Belediyespor'un resmi sponsoru oldu. Protokole göre CT Haber TV, 2024-2025 Sezonu sonuna kadar Nevşehir Belediyespor'un göğüs bölümünde yer alacak.
Konu ile alakalı açıklama yapan CT Haber İmtiyaz Sahibi Figen Taşkın, "Nevşehir Belediyesporumuz, bizim gözbebeğimiz. Yıllardır gerek maçlarının yayınlanması gerekse ihalelere katılım sağlayarak şehrimizin takımına destek olduk. Takımımızın maçları çekilirken hem şehrimizin marka değerini tanıtma fırsatı bulduk, hem de bir çıkar elde etmeden maddi gelir elde edebileceği bir hususa önayak olduk. Geçmişte olduğu gibi yine şehrimizin markasına, kendi markamız CT Haber TV olarak sponsor olma kararı aldık. Bu karar hem Nevşehir Belediyespor'umuza, hem de kuruluşumuza hayırlı uğurlu olsun. Ne mutlu Nevşehir Belediyespor'luyum diyene" ifadelerini kullandı.
CT Haber Genel Yayın Yönetmeni Can Taşkın ise, "Nevşehir Belediyespor için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdık, yine hazırız. Takımımızın başarısı için biz üzerimize düşeni yaptık. Geçmişte olduğu gibi yine şehrimizin takımı için buradayız. Nice başarılarda görüşmek dileklerimizle... Bu kenti çok seviyorum. Kent için her konuya değil el atmak gövdemi koyacağımın bilinmesini istiyorum. Plaka Elli Marka Belli; CT…" diye konuştu.