Fenerbahçe transfer döneminde yeni isimleri gündemine aldı. Fenerbahçe, Nani ve Diego'nun yerine ‘yeni 10 numara’ gözüyle bakılan Twente’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech'i hedefe almış durumda.

Fenerbahçe'de Başkan Yıldırım en az 1 bomba transfer yapacak. O da, ‘yeni 10 numara’ gözüyle bakılan Twente’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech!

Yakın çevresine transfer müjdeleri veren Başkan Aziz Yıldırım, bu bütçeyle en az 1 bomba patlatmanın planlarını yapıyor. O ismin de Twente formasıyla harikalar yaratan, 23 yaşındaki Faslı oyuncu Hakim Ziyech olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Twente satışa sıcak

Geçen sezonu 17 gol 12 asist ile tamamlayan Yıldırım’ın hayalindeki yeni ‘10 numara’ için kulübü Twente’nin pazarlığa açık olması Fener’in en büyük kozu. Çünkü Hollanda ekibi, mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle önce federasyon tarafından küme düşürülmüş, daha sonra ceza ödeme şartıyla geri alınmıştı.

Bu nedenle ekonomisini düzeltmek isteyen Twente’nin piyasa değeri 10 milyon Euro (33 milyon TL) olan futbolcusu için daha makul rakamlara ikna edilebileceği kaydedildi. Fenerbahçe, hem Hollanda ekibiyle hem de oyuncunun temsilcileriyle temasa geçti, bu hafta sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Fanatik