Karaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimler kapsamında uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Birden fazla suçlardan aranan 10 şahıs ekipler tarafından tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin şehir merkezinde yürüttüğü genel uygulamaları devam ediyor. 17-23 Şubat tarihleri arasında yapılan denetimlerde 4 bin 851 kişi sorgulanırken, aranan 25 kişiden 10'u tutuklandı.

A W398968 01

EKİPLER TARAFINDAN CEZALAR VERİLDİ

Trafik uygulamalarında ise alkollü olarak araç kullanan 8 kişi, ehliyetsiz ve yetersiz ehliyeti olan 33 kişi ile kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanan 31 kişiye para cezası yazıldı. 51 araç trafikten men edilirken, 9 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Gerçekleştirilen narkotik denetimlerinde ise ruhsatsız 2 tabanca ve 3 av tüfeği, 41 adet tüfek fişeği, 4 adet kesici ve delici alet, 1 gram esrar, 3 gram metamfetamin, 105 gram bonzai, 94 adet uyuşturucu hap, 4 adet extacy geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, huzur ve güven ortamının devamına yönelik denetim ve uygulamaların kesintisiz bir şekilde devam edileceği söylendi.

Kaynak: İHA