Denizli'de evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen'in bulma çalışmaları acı haberle sona erdi. Nazlı Şeşen arandığı dere yatağında ölü bulundu.

Nazlı Şeşen'in (4), Kocabaş Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyun oynağı sırada kaybolması üzerine ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

A W402675 01

EKİPLER KÜÇÜK NAZI İÇİN SEFERBER OLDU

İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı su altı arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

İsmail ve Gülizar Şeşen çiftinin tek çocuğu olan Nazlı Şeşen'i bulamayan ailesinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, AFAD, AKUT ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, Nazlı Şeşen'in en son görüldüğü mahalledeki demir yolu ve yanındaki derede arama çalışması başlattı. 

Dere

TERLİĞİ BULUNDU

Akbaş Barajı'nın gelen suyun kesilmesiyle ekipler, dere içerisinde de inceleme gerçekleştirdi. Güvenlik kamerası görüntülerinde son olarak köprüye yöneldiği görülen Nazlı'nın dereye düşmüş olma ihtimalini de değerlendiren ekipler dereyi besleyen Akbaş Barajı'ndan suyu kesti. Aynı zamanda derede bulunan terliklerin ise ailesi tarafından minik Nazlı'ya ait olduğu doğrulandı. 

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Nazlı Şeşen'in cansız bedeni, çayda ağaç dallarına takılı halde bulundu.

Ekipler tarafından sudan çıkarılan naaşta yapılan ilk incelemede darp, kesici veya delici alet izine rastlanmadı.

Nazlı Şeşen'in naaşı, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığına gönderilecek.

KÜÇÜK KIZIN SON GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINDA

Nazlı Şeşen'in mahalledeki bir evin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. Kayıtlarda Nazlı Ş'nin evlerine yakın bir noktadaki demir yolunun üzerinde yürüdüğü ve bir süre sonra ortadan kaybolduğu yer aldı.

Kaynak: AA