Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, partisinin Efeler İlçe Başkanlığı tarafından Aydın’da düzenlenen "Vefa İftarı" programına katıldı.
Programda konuşan Işıkhan, partinin kuruluşundan bu yana hayatını kaybeden teşkilat mensuplarına rahmet dileyerek, ramazan ayının barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini vurguladı.
"AK PARTİ, ESER VE VEFA SİYASETİNİN TEMSİLCİSİDİR"
AK Parti'nin yalnızca eser ve hizmet siyasetiyle değil, aynı zamanda yol arkadaşlığına verdiği değerle de farklılaştığını belirten Işıkhan, “Kurulduğumuz günden bu yana milletimizin beklenti ve talepleri doğrultusunda kendimizi sürekli yeniledik, geliştirdik.” dedi.
İktidara geldikleri günden itibaren Türkiye'yi her alanda büyük eserlerle buluşturduklarını ifade eden Bakan Işıkhan, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Bu uğurda pek çok zorluğu göğüsledik. Hukuksuz davalardan terör saldırılarına, ekonomik krizlerden darbe girişimlerine kadar birçok sınavdan geçtik. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm bu badireleri milletimizin desteğiyle atlattık. Hizmet aşkımızı hiç kaybetmedik. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik başta olmak üzere milletimizin geleceğini ilgilendiren tüm meselelerde çözülemez denilen ne varsa bir bir çözdük.”
"MAHALLELERİMİZDEN TÜM ŞEHİRLERİMİZE UZANAN KALKINMA HAMLESİ"
Türkiye’nin kalkınma sürecini sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve siyasi adımlarla da desteklediklerini vurgulayan Işıkhan, teşkilat mensuplarının sahada yürüttüğü çalışmalara dikkati çekerek, “Son 23 yılda mahallelerimizden başlayarak ülkemizi büyüttük, geliştirdik ve bugünlere taşıdık. İnşallah bundan sonra da yine sahada olacağız, mahallelerimize kadar uzanarak tüm sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
"TÜRKİYE YÜZYILI'NIN TEMELİ ŞEHİRLERİMİZDE ATILACAK"
Bakanlık olarak her şehrin ihtiyaçlarına özel politikalar geliştirmeye devam edeceklerini belirten Işıkhan, Aydın’da ve tüm Türkiye’de istişare kültürüyle hareket edeceklerini söyledi.
Partisinin iktidara geldiğinden bugüne sayısız eseri ve icraatı hayata geçirdiğine dikkati çeken Işıkhan, "Bu uğurda çok bedeller ödedik, çok badireler atladık. Hukuksuz davalara, teröre, suni ekonomik krizlere, darbelere, iç ve dış müdahalelere ve vesayetçi anlayışın tuzaklarına rağmen ülkemizi bugünlere ulaştırdık. Tarihi mücadelelerden ve büyük imtihanlardan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde alnımızın akıyla çıktık. Milletimize hizmet aşkımızı hiç kaybetmedik. Çalışma hayatı ve sosyal güvenlik başta olmak üzere milletimizin geleceğini ilgilendiren hemen her alanda çözülemez olarak görülen ne varsa tek tek çözdük." diye konuştu.
Işıkhan, sözlerini şöyle tamamladı:
"Dualarımız Filistin'de, zulüm altındaki mazlum coğrafyalarda olan kardeşlerimiz için; dualarımız, afetlerden, hastalıklardan, musibetlerden uzak, huzurlu ve bereketli bir ömür içindir. Vefa demişken Aydın'ımızın yetiştirdiği Adnan Menderes'i unutmak olmaz. Aydın'ımızın ve ülkemizin büyük değeri olan demokrasi şehidimiz merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarını da rahmetle yad ediyorum."
Programda, Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu da bir konuşma gerçekleştirdi.
Programa, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem, eski milletvekilleri de katıldı.