Hafta sonu Ankara’da düzenlenen Milli Gençlik Kış Eğitim Kampı ve İl Başkanları Toplantısı’nda, Tekirdağ’da gerçekleştirilen başarılı çalışmalar nedeniyle İl Başkanı Şükrü Can Atagün, derneğin Genel Başkanı Ahmet Özvatan tarafından plaketle ödüllendirildi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Atagün, "Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek bir gençliğin yetişmesi için çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak, gençlere yönelik faaliyetlerin hız kesmeden süreceğini vurguladı.
Milli Gençlik Derneği, bugüne kadar spor müsabakalarından kültürel gezilere, cami buluşmalarından manevi eğitimlere, sosyal sorumluluk projelerinden eğitim seminerlerine kadar birçok etkinlik düzenledi. Tekirdağ’da gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesi, sosyal dayanışmanın güçlenmesi ve bilinçli bir neslin oluşması amacıyla gerçekleştirilen bu faaliyetler, toplumun geniş kesimleri tarafından takdirle karşılanıyor.
Özellikle hafta sonları düzenlenen Sabah Namazı Buluşmaları, gençlerin manevi atmosferde bir araya gelmesini sağlarken, hayır ve paylaşma bilincini artıran çorba ikramları da etkinliklere anlam katıyor. Bunun yanı sıra kitap okuma programları, tarih ve kültür gezileri, sportif organizasyonlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle gençlerin gelişimine katkı sunuluyor.
Milli Gençlik Derneği Tekirdağ İl Başkanlığı, önümüzdeki dönemde daha fazla gence ulaşarak ahlaklı, bilinçli ve şuurlu bir neslin yetişmesi için çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtiyor.