GENEL

İlk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası"nın ustaları ramazana hazır

Türkiye'nin ilk gastronomi şehri Gaziantep'te, Avrupa Birliği`nin ilk tescilli Türk ürünü Antep baklavasının ustaları, satışların zirveye çıktığı Ramazan için hazırlıklarını tamamladı.

İlk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası"nın ustaları ramazana hazır
Abone Ol
En çok "havuç dilimi" tercih ediliyor
Kentteki bir baklava üretim tesisinin yöneticisi Onur İbili, her yıl ramazana kısa süre kala kendilerinde tatlı bir telaş oluştuğunu söyledi.

En çok "havuç dilimi" tercih ediliyor Kentteki bir baklava üretim tesisinin yöneticisi Onur İbili, her yıl ramazana kısa süre kala kendilerinde tatlı bir telaş oluştuğunu söyledi.

Satışın en çok Ramazanda olduğunu ifade eden İbili, "Baklava iftar sofraların vazgeçilmezleri arasında. Biz bir hafta öncesinden çok yoğun bir tempoya başladık. Baklavanın ana malzemesi olan sade yağ, fıstık gibi ürünlerimizi tamamladık. Yoğun geçecek ramazanı en az hatayla atlatmayı düşünüyoruz." dedi.

Satışın en çok Ramazanda olduğunu ifade eden İbili, "Baklava iftar sofraların vazgeçilmezleri arasında. Biz bir hafta öncesinden çok yoğun bir tempoya başladık. Baklavanın ana malzemesi olan sade yağ, fıstık gibi ürünlerimizi tamamladık. Yoğun geçecek ramazanı en az hatayla atlatmayı düşünüyoruz." dedi.