Bursa’da Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını izlerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki bordo mavili taraftar Temel Keskin, 2 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Temel Keskin’in ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Olay, geçtiğimiz Pazar akşamı Orhangazi’de Örnek Sokak üzerinde Temel Keskin’e (50) ait terzi dükkanında meydana gelmişti.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINI İZLERKEN FENALAŞTI

Arkadaşları ile Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izlediği esnada rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği düşünülen Temel Keskin Orhangazi’deki ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

2 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

3 çocuk babası olan Temel Keskin 2 günlük yaşam mücadelesine yenik düşerek bu akşam hastanede hayatını kaybetti. Temel Keskin’in ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak: İHA